PRINTING

Met de ervaring van Aplus Solutions haal je de meest complete printoplossing voor de zakelijke markt in huis. 

Wij leveren flexibele, efficiënte en vooral transparante printoplossingen. Dit altijd met de hoogste focus op veiligheid en een duurzame samenleving én met de gedachte dat onnodig gebruik geëlimineerd dient te worden.
Simpel gezegd, wij laten je slimmer en minder printen. Wij kenmerken ons door een persoonlijke aanpak waarbij communicatie via korte lijnen verloopt en iedereen binnen Aplus Solutions in bezit is van de hoogst haalbare kennis om daadwerkelijk een verschil te maken en actief met je mee te denken.

Binnen ons vakgebied opereren wij als sparringpartner, kennishuis en ‘trusted advisor’ waardoor jij je kunt focussen op de core business.

Na de uitrol van het optimalisatieplan start wellicht de meest waardevolle fase van ons concept. Tijdens de beheerfase van ons Managed Print Services concept profiteer je continu van efficiëntieverhogende en kostenverlagende onderdelen. Dit altijd met het doel om de productiviteit te optimaliseren en jouw printgerelateerde kosten zo laag mogelijk te houden.

 • VEILIGHEID

  De IT-omgeving moet veilig zijn. Toch wordt hierbij vaak de printomgeving vergeten. Weten welke risico’s aanwezig zijn is dus van essentieel belang.

 • DUURZAAM

  In de basis is printen eigenlijk niet duurzaam. Door slimmere en efficiëntere inzet van hard- en softwareoplossingen verlagen wij de CO2 uitstoot en verminderen we het energieverbruik.

 • VOORSPELBAAR

  De ideale printomgeving levert lagere printkosten, efficiëntere werkprocessen, inzicht en controle in het gebruik op.

 • MOBIEL

  Een belangrijk onderdeel van het ‘nieuwe werken’ is dat iedereen plaats- en apparaat onafhankelijk wil werken. Dit kan prima worden gefaciliteerd, maar het is van essentieel belang dit veilig en controleerbaar te houden.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRINTOPLOSSINGEN? NEEM CONTACT OP!

5 + 3 = ?

 
© Copyright - Aplus Solutions | Sternhof 22 | 2162 HK Lisse | T: 0252-203050 | KvK 64048373